måndag, juni 05, 2006

"Regeringen försöker styra forskningen"

"Professor Bo Rothstein, vid Göteborgs universitet och en av Sveriges mest kända statsvetare, anklagar i en debattartikel regeringen för att försöka styra forskningen.- Det här politikerväldet över forskningen är helt onödigt. Det kan bara förklaras av att regeringen vill ha direktkontroll över vilka forskare som erhåller vilka medel säger Bo Rothstein."

Låter inte så bra om det verkligen finns belägg på att Sveriges regering vill styra över forskningen. Hoppas verkligen att det är helt fel men är det sant är det en stor skandal. Skiter i vilken sorts regering som styr forskningen då den ska vara fri från allt detta. Läs mer om denna (S)KANDAL här!


Snart dags för Sweden Rock Festival 2006. Årets festival blir tyvärr utan min medverkan men jag ska lyssna på de spelningar P4 sänder.

"På lördag sänder Dist tre timmar direkt från vår scen på Sweden Rock Festival. Mellan klockan nio och tolv på kvällen blir det intervjuer med några av de allra största stjärnorna, konsertglimtar och så Anders Johanssons berömda trum-intro tävling !
Kom förbi och hälsa eller sitt fastnaglad vid radion. Det blir garanterat festivalfestligt.
För mer info kolla in P4:s speciella festivalsida
www.sr.se/p4/rockfestival"

Inga kommentarer: