lördag, augusti 29, 2009

OASIS... Nu kan de lägga ner för alltid!

Eftersom Noel nu säger sig lämna Oasis för all framtid tycker jag det är dags att bandet helt enkelt lägger av. De kan satsa på solokarriär och andra band, men Oasis kan de lägga ner! Vi får komma ihåg bandets storhet istället. Vem minns inte deras härliga popstunder!?


" Noel Gallagher lämnar Oasis på grund av konflikter med sin bror Liam. Noel annonserar avhoppet på bandets hemsida mitt under bandets pågående Europaturné: "Det är med stor sorg men också stor lättnad som jag talar om för er att jag lämnar Oasis i kväll", skriver Noel Gallagher.
Fredagskvällens spelning i Paris ställdes in. Via storbildskärmar fick publiken veta att orsaken var osämjan inom gruppen, inte den halsinfektion som stoppade spelningen i Essex helgen före, skriver BBC.
Det här är inte första gången bandet splittras på grund av konflikterna mellan bröderna Gallagher, däremot är det första gången Noel Gallagher meddelar sitt avhopp via bandets hemsida, vilket kan tolkas som ett tecken på att det denna gång är definitivt." //TT

Inga kommentarer: