måndag, november 16, 2009

Scorpions planerar en 2 år lång världsturné!

Scorpions sitter just nu och filar på ett kommande album, som enligt rykten ska släppas i mars 2010. Till det skivsläppet så planerar bandet en rejäl världsturné! Vi snackar två år och de flesta världsdelarna. På Classic Rock Magazine nyhetssite kan man läsa följande citat;



Rudolf Schenker: “We want to throw a party for all our fans!”






Hoppas att de kommer till SVerige och kör lite spelningar. En spelning i Stockholm är väl inte alltför otroligt att det blir av. Hellre det än ett gig på SRF eller någon annan festival. Så låt oss hoppas på att de slänger in en spelning på Hovet!

Eftersom jag uppskattar deras senaste två album Unbreakable (2004) och Humanity: Hour I (2007) skulle jag inte bli ledsen om de har samma sound på kommande album. Tyvärr har Matthias Jabs sagt att den kommande ska låta s0m på 80-talets Scorpions. Känns tveksamt om de kan komma i närheten av det soundet, därför vill jag se att de kör i samma anda som de två senaste given.

1 kommentar:

TOMSCORPION sa...

hej ja är en fan av SCORPIONS i 30 år har ja lyssnat på dom!varit på radio i swerige med direkt sändnigs intervju:) kolla gärna in min blog ,och så kan du höra dom senaste låtarna:) helt sant det låter faktiskt som 80 talets rock!

http://scorpions2010.blogspot.com/2010/02/scorpions.html

had det bra..
TOM