onsdag, november 15, 2006

King kanske blir kvalseriekung

Efter gårdagens förlust känns kvalserien närmare än någonsin tidigare. 12 pinnar är ju knappast något man kan skryta me, om laget nu inte hade varit i Div1-klass.

Frågan är nu om King kan vända skutan eller om båten redan hunnit gå? Som obotlig optimist tror jag King kan bli kung, men då krävs det segrar och ett satans hjärta för klubben. Mitt recept på seger kan bli att ge Andrej Nedorost, Lasse Pirjetä och Milan Bartovic maximalt med istid i 5 mot 5 spel och powerplay. Tillsammans med Lubomir Sekeras och Johan Björk som backar.

Steg två är att sparka Johan Norgren och ge honom en plats brevid Peter Andersson som inköpare av spelare där även Thomas Sandström får en viktig roll, i att köpa in forwards. Eftersom Sandström är en legend i NHL och svensk hockey borde han ha många kontakter.

DET ÄR DAGS ATT VÄNDA SKUTAN!

1 kommentar:

Anonym sa...

Du är rolig du!

Malmös största problem är ju att de har en totalt okompetent sportchef. Tror du verkligen att medicinen är att tillsätta fler amatörer???
Malmös största problem är att Percy styr utan att "officiell" makt. Tyvärr, måste Malmö städa på hemmaplan innan de kan börja spela ishockey och ta ngr poäng innan de åker käpprätt ur Elitserien och sedan allsvenskan!

Välkommern till Umeå- aren:-)