lördag, februari 24, 2007

Apes IQ och öl

Igår var det då dags för vår första utgång i Stockholm. Det var mycket trevligt och inte alls krångligt att ta sig till de olika ställerna. Sedan lär man sig över tid, som med allt annat.

Först blev det RnR med Apes IQ på "Snövit". Haket, ja det var ett äkta hak, var litet och smakfullt om man gillar svett och öl. Även om det bara var 70+ inbetalade så var det trångt och mysigt samt skön RnR-känsla.

Jag träffade ett par board-bekanta, som vi sedan slog följe med. Mycket trevliga människor som visade oss vägen till nästa ställe att besöka. Givetvis en rockklubb med livemusik. Himmelriket för mig som aldrig haft tillfället att vara på något sånt i Umeå.

Snacka annars med en kille på Snövit som hade läst att Umeå skulle vara en asbra Rock-stad. I helvete heller sa jag till honom. Vilken går ut med dessa falska rykten? Är det Lennert Holmlund som bjäffsar på i tidningar?

Tyvärr blev kvällen lite för kort. Jag tog en öl för mycket och det slutade med mindre trevliga saker. Hem kom vi i alla fall, men det var drygt att vakna upp bakis och seg.

1 kommentar:

Bogie sa...

Tack för senast, trevligt som attans. Synd att kvällen fick ett abrupt slut ;)