söndag, februari 18, 2007

Bilder av lägenheten.

Dags för lite bilder på det nya boendet. Som ni kan se på bilderna är det fortfarande lite stökigt, men det blir bättre för varje dag.



Bild tagen mot utgång till hallen. Soffan är en bäddsoffa så att vänner ska kunna sova här i Bromma. Väggarna är fortfarande kala då vi inte orkat sätta upp tavlor.



Bild tagen från ingången till vardagsrummet/TV-rummet/musikrummet. Igår fick vi äntligen upp CD-skivorna. Det visade sig att jag hade plats för MER plattor vilket är positivt.



Badrummet som senare ska piffas till. Under kvällarna så tänder vi ett par ljus vilket skapar en mysig stämning.


Bild av köket taget från hallen. Köksbordet är mycket bra och väldigt fint. Till och med pappa var lite avundsjuk då vi köpte det. Ska villigt erkänna att det var jobbigt att köpa stolarna, då vi blev tvungna att åka till Täby för att hämta dem.






Ett MYCKET lyckat köp var detta vitrinskåp. Sitter som ett smäck på väggen och ger stor yta för oss. Det blev lite problem att sätta upp det. Då pappa skulle borra in i väggen så visade det sig att borrmaskinen var trasig. Så lördagskvällen blev inte pricken över i:et. Istället blev det så att vi fick fara och köpa en borrmaskin under söndagen, till ett BRA pris dessutom.

Inga kommentarer: