onsdag, maj 16, 2007

Rasande?

Då var hon igång igen. Mona Sahlin är och förblir en mästare på att synas i media, även då hon inte säger något nytt eller intressant. Tycker Mona ska vara glad att Sveriges statsminister får komma till tals med världens mäktigaste(?) man, även om han inte får eller vill ta upp alla saker.

"Oppositionen i Sverige är rasande på att statsminister Reinfeldt inte tog upp Irakkriget vid sitt besök hos president Bush. - Undfallande och han verkar nöjd med att få en klapp på axeln och beröm om att han är en stark ledare, säger socialdemokraternas partiledare Mona Sahlin." (länk)

Tanken med själva mötet var att snacka miljöplitik och åtgärder och inte Irak-kriget. Jag undrar varför Mona är så kritisk då hon själv säkeröligen vet att det inte är så bra att komma med oväntade frågor i ett toppmöte. Självklart ska hon göra en poäng av detta, men ibland så tror jag hon bara vill synas i media.Vad Mona borde göra är att berätta vad hon vill göra med (s). Vi vet redan att höjda skatter till förmån för höjd a-kassa är ett krav. Men vad vill hon förändra inom (s)?

Inga kommentarer: