tisdag, februari 10, 2009

1984 var det nog jäkligt spännande...


men nu känner det mest tragiskt att Twisted Sister återigen är bokade till SRF kommande sommar. Sist jag såg dem var de dåliga och jag kan knappast tro att de är bättre nu. Nostalgi ja, men inte tusan vill jag att de ska ta en massa tid för andra band, vilket du nu kommer att göra.
"Twisted Sisters image, en blandning av glamrockare och drag queens, plus de rebelliska texterna till tunga hårdrocksriff, slog an en sträng hos snart sagt varenda kotte som var ung i Sverige 1984. För visst blev bandets tredje platta ”Stay Hungry” en global miljonsäljare, men i Sverige, där skivan sålde i långt över 100 000 exemplar, var de som allra störst. Så när bandet återvände till livescenen efter mer än femton års bortovaro, var SRF 2003 en given anhalt. Och scenshowen hade de med sig. Förstås.
I år, i samband med 25-årsjubileet för releasen av ”Stay Hungry”, återvänder Twisted Sister till SRF – FÖR SISTA GÅNGEN I FULL MUNDERING. Efter i år kommer Dee Snider & Co att se ut som… tja, som ett rockband, helt enkelt. Inget fel i det. Men självklart får ingen missa chansen till ett sista farväl av den scenshow som, utan överdrift, bidrog till att forma en hel generation svenska ungdomar. Jubileet till ära kommer ”Stay Hungry”-albumet att framföras i sin helhet – ”I Wanna Rock” och ”We’re Not Gonna Take It” självklart inkluderade. Och behöver vi nämna att detta blir bandets enda Sverigekonsert i år…?"
Spännande att jag får detta som "födelsedagspresent" av SRF. Kunde de inte kunnat komma med Cinderella eller Dan Reed Network!?

Inga kommentarer: