onsdag, maj 10, 2006

Smygrasism

Dagens föreläsning på universitetet var mycket intressant. Föreläsningen handlade om smygrasism, och hur man som lärare ska kunna förhindra detta. I föreläsningssalen så gled vi senare in på vilka som kan kallas som smygrasister. Jag hävdade att vissa högt uppsatta personer kan få en stämpeln. Frågan man kan ställa sig är om Transports ordförande Per Winberg inser hur mycket smygrasist han är? Att tro att de polska lastbilsförarna skulle begå brott på sin lediga tid är helt befängt och en rejäl förolämpning mot alla förare.

Vill man dra det ännu längre så kan man ju undra om Göran Persson också är en smygrasist då han pratade om "social turism". Varför skulle människor vilja lämna sitt hemland för att utnyttja ett annat lands bidragsystem?

Annat som gör mig förbannad är då vissa personer är glad över att vara sjukskriven. Inte underligen att detta land vill ha ökade bidrag istället för jobb. Något måste göras!

Dagens ljusglimt är annars Sveriges match i VM. Hoppas på en rejäl vinst och att Zäta gör ett par mål i spel 5 mot 5! Ska snart sätta igång lite kaffe och se om det finns något gott i kylskåpet att äta till.

Dagens solklara etta i skivspelaren är KISS-plattan "Love Gun". Synd att KISS inte kan skriva lika bra musik längre, men de är ju knappast ensam om just detta fenomen. Skönt att andra band kan ta vid i att skapa bra musik. Främst tänker jag på band som The Hellacopters, The Ark och The Darkness. Jävlar vad många band som har ordet "The" i själva bandnamnet.. HAHAHA!

Inga kommentarer: