lördag, januari 12, 2008

Vit månad? Nej, jag tog en öl igår!

Attans, vad jag är kass. Men igår tog jag en öl... iofs en bra jäkla öl med klass, så det kanske inte räknas? I alla fall var vi på After Work med kneget och det var riktigt roligt. Synd bara att alla skulle gå så tidigt. Jaja, jag, Camilla och Anna satt kvar till ca 20:30 och snacka om ditten och datten och hade det roligt.


Idag blir det utan någon som helst tvekan disk som ska diskas. Sen ska jag dammsuga i badrummet och fixa där. Har en massa saker att kasta ut i soporna. Sen är det ju även dags att ta bort julsakerna. Kul, för nu har jag iaf en vetskap om att jag äger sånt tills nästa år.



Spanade runt på lägenheter på Hemnet.se nyss. Det finns fina lyor i centrala Sthlm för ett hyffsat pris. Tänk om man hade cash och ork :)




Mina nya brallor... Fan jag får ner mig i stl 30 i midjan. Hur fan gör jag?


Se, jag kan få en blomma att överleva. Jag är stolt över mig själv just nu. Inte varje dag jag kan få en blomma att överleva i min ungkarlslya.

4 kommentarer:

Anonym sa...

omg bra jobbad! och du e ursäktad, aw e inte varje dag ju. det där med att få blommor att överleva är inte lätt. nu ska ja iväg på grupparbete woho

UriahHeep sa...

Blommor är svåra saker... Fan, man borde ha en hushållerska som hjälper mig med det där.

Nu ska jag ta tag i mina saker, frågan är bara vad jag ska börja med?

Anonym sa...

tjyyyysiga brallor, mannen!

UriahHeep sa...

Tack, Sara... De sitter perfekt!