lördag, april 21, 2007

Fem nya, unga, spelare i Malmö Redhawks!

Det är kul att se hur Malmö nu satsar på unga spelare inför nästa säsong. En av anledningarna till att de nu satsas ungt är förmodligen att det är billigare samt att laget kan bli mer sammansvetsat.

Här kommer info och namn på spelarna. Infon är hämtad från Malmö Redhawks hemsida

"Patrik Lundh
Patrik är en ung, född -88, talangfull juniorlandslagsspelare med en modern spelstil. Han är hockeyfostrad i Djurgården, där han den senaste säsongen stod för hela 51 (18+33) poäng på 38 matcher i J20 Super Elit. Han gjorde även nio A-lags matcher under den gångna säsongen."

"Jens Svensson
Detta är en tekniskt skicklig poänggörare som nu alltså väljer att återvända till Malmö. Jens spelade juniorhockey i Malmö mellan 95-98, men har sedan dess samlat på sig A-lagsrutin i Allsvenskan och i Elitserien."

"Jonathan Sjölund
Den 25-årige backen Jonathan Sjölund kommer närmast från allsvenska AIK där han förra säsongen var lagets bäste back."

"Andreas Byström
Byström startade sin karriär i MODO Hockey där han spelade juniorhockey fram tills han var 18-år, då han åkte till Boden för att spela A-lagshockey. Därifrån gick han till allsvenska Arboga och sen vidare till Rögle BK där han spenderat de sex senaste säsongerna. Byström är en rörlig och modern back som är bra med pucken. Han är även en skicklig skridskoåkare vilket gör att han vinner många en-mot-en situationer"

"Tomas Wallgren
Det femte nyförvärvet är forwarden Tomas Wallgren. Han spelar alltid med stort hjärta och har även en hög arbetsmoral. Wallgren är hockeyfostrad i Norrland och gjorde 21 A-lagsmatcher med Luleå i Elitserien förra säsongen."

Inga kommentarer: