onsdag, april 25, 2007

Malmö satsar på rutinerad burväktare!

Att Malmö satsar på att komma tillbaka till Elitserien redan 2008 står klart idag då man värvade en toppmålvakt! Jag tillhör dem som anser att Malmö måste ha en toppmålvakt om de ska ha en chans att ta sig till KS och kriga om de två platserna i ES.

"Jani Hurme med NHL-meriter från bland annat Ottawa och Atlanta har skrivit på ett tre års kontrakt med Malmö. Den senaste säsongen spelade Hurme för TPS Åbo i den finska ligan och enligt hans tränare där Hannu Jortikka så var Jani Hurme en av de bästa målvakterna i den finska ligan." (Svenskafans.com)

Andra JÄVLIGT spännande nyheter (ej bekräftade av Malmö Redhawks) är att den väldigt duktige backen, Jyrki Välivaara, stannar i Malmö Redhawks. Det är oerhört viktiga och goda nyheter då backar är svårt som tusan att hitta. Peter Andersson säger till Sydsvenskan att Malmö jagar en toppback till.

Thuresson tvekar om fortsättning vilket är oroande. Just Thure skulle behövas i laget, då han har ett rejält riv! Tycker han ska stanna en säsong till i Malmö och få rejält med speltid.

Inga kommentarer: