torsdag, mars 22, 2007

Kvalserien (omgång 6)

Ikväll så var det alltså match mellan Malmö och SAIK...igen. En match som var oerhört viktig för båda lagen.

Första perioden var enligt rapporterna helt i Malmös favör, men målen kom inte som det var tänkt(?) Det är faktiskt SAIk som gör 0-1, Marcus Kristoffersson, efter ca 6 minuters spel. Lika ologiskt som Malmös 0-1 i den förra matchen. Malmö som haft perioden som de själva ville kvitterar dock snabbt genom Marcus Paulsson genom pass av... Fedor Fedorov.

Perioden slutar 1-1 men med pluspoäng till Malmö.

Period 2 börjar åt helvete fel. SAIK tar återigen ledningen efter V Ä R D E L Ö S T spel av Malmö. 1-2 pucken ska inte vara ett mål, men Jason King får en chans och sätter den. Perioden är fortfarande Malmös, men inga fler mål kommer även om Malmö spelar bra PP!

Den tredje perioden domineras av Malmö, som dock spelar ganska så slarvigt. Jag börjar misströsta och hade faktiskt inriktat mig mot en SATANS viktigt bortamatch mot SSK. Fedor Fedorov måste ha hört mig eftersom han smäller in 2-2 efter 51.23.

Sudden slutar utan att något lag får en extrapinne. Jag tror det var viktigt för Malmös del, då SAIK säkerligen vill och måste vinna hemma mot SSK.