måndag, mars 05, 2007

Ryggont och stora nyheter från SRF

Det är då själva satan... BLACK DEBBATH var jäkligt svängiga och även deras högerkritiska låt var kul, något som svenska band borde ta efter. Dvs att göra låtarna mindre allvarliga.

Tyvärr slutade Abramis-giget för tidigt för mig. Hann se fram till deras nya låt, sedan sa ryggen gonatt. Det är ett jävla helvete det här. Även fast jag tog det lugnt så pallde inte ryggen. Jag hoppas att andra halvan av AB-giget var lika bra som första halvan.

Andra STORA nyheter är att SCORPIONS MED ULI JON ROTH ska vara headline på årets upplaga av SRF. Det kan sluta i fiasko, då många redan nu är negativa, men också med dundersuccé då de spelar mycket 70-tal.

"Så kan vi då presentera vårt huvudband som kommer att avsluta Sweden Rock Festival 2007. SCORPIONS har besökt SRF 2 gånger tidigare, men aldrig tidigare med bandets originalgitarrist ULI JON ROTH i släptåg, så framträdandet 2007 kommer att ge er en stor dos av gamla klassiska Scorpionslåtar från 70-talet. Lita på det!"

Själv är jag nöjd som bara tusan. Scorpions är och förblir bland det tuffaste som finns.

Här är årets headlineband;

6 JUNI: THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOWTORSDAG
7 JUNI: HEAVEN & HELLFREDAG
8 JUNI: AEROSMITHLÖRDAG
9 JUNI: SCORPIONS with Uli Jon Roth

Tre andra band presenterades också.

"Vi presenterar också två band som kommer att lira i tältet; svensk sleaze av högsta klass av CRASHDÏET och ett nytt finskt stjärnskott i form av bandet STURM und DRANG. Även Zeppelin Stage har klart med ett nytt band, garanterat årets enda bidrag från Färöarna, TYR"

Inga kommentarer: